Zorgkanjers in ouderenzorg – Regio Eindhoven

Ben jij enthousiast, open, doortastend en heb je een echt zorghart? Dan ben jij de zorgkanjer die WORXX zoekt!

Voor een leuke zorginstelling in de ouderenzorg vragen wij: helpende (plus);    verzorgende;    verzorgende IG’ers   MBO-verpleegkundigen  en  HBO-verpleegkundigen voor in de ouderenzorg.
We vragen van jou een beschikbaarheid van 8 uur per week of meer, een hart voor de zorg en een afgeronde zorgopleiding. De zorginstelling waar je gaat werken is open, dynamisch en biedt je leuke collega’s. Zij bieden jou de mogelijkheid intra- of extramuraal te werken.

De werkzaamheden van de Verpleegkundige bestaan uit een combinatie van zorg aan bed en coördinerende taken. Daarom is het belangrijk dat je een open communicatiestijl hanteert en een overstijgend denkniveau hebt. De taken van de helpende plus – Verzorgende IG bestaan uit het verzorgen van de ADL. Hierbij is motivatie van de cliënt erg belangrijk, om hen zoveel mogelijk zelfstandig te laten.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiplomaZorgkanjers in ouderenzorg regio Eindhoven
  • Een VOG
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Heb jij hart voor de zorg en zoek je een leuke baan? Laat het ons weten!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze voor je klaar. Worxx Zorg heeft mij geholpen, zodat ik weer terug de zorg in kon wat ik al lang wilde. Ik ben Worxx Zorg erg dankbaar”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.