Hier kun je per direct aan de slag in de omgeving van Smakt.

Je komt hier terecht bij een kleinschalige zorginstelling in een prachtige omgeving. Het optimaliseren van de kwaliteit van leven is de uitgangspunt bij het behouden en verbeteren van de welzijn en gezondheid van de boweners. Hier streven ze steeds naar voortdurende verbetering van de zorg, zodat de bewoners zo goed en zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk hun leven kunnen inrichten.

Je komt hier terecht bij een kleinschalige zorginstelling in een prachtige omgeving. Het behouden en verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de bewoners staat centraal. Ze streven er naar om bewoners zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk te laten leven.

De vacature staat open voor Helpende (Plus), Verzorgende (IG) en Verpleegkundige. We luisteren altijd naar jouw wensen en behoeften, waardoor je komt te werken op een afdeling die geheel aansluit bij jouw voorkeur. Je maakt in overleg je eigen planning.
Samen met jou gaan we op gesprek bij de zorginstelling in de omgeving van Smakt, je staat er dus niet alleen voor!

Wij vragen:

  • Een afgeronde zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg;Zorg vacature Smakt
  • Beschikt over een VOG;
  • Een hart voor de zorg.

Wij bieden:

  • Je maakt je eigen planning;
  • Jouw wensen en voorkeuren staan centraal;
  • Mogelijkheid tot een vast contract;
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg;
  • Een meedenkend en gezellig team van Worxx.

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Worxx Zorg biedt een hele goede service. Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Ik zou Worxx Zorg zeker aanraden bij anderen”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.