Worxx Zorg biedt jou de mogelijkheid om per direct aan de slag te kunnen in de omgeving van Wanroij! Interesse? Lees dan snel verder!

In dit kleine en huiselijke zorgcentrum in Wanroij wonen zowel mensen die lichamelijke zorg nodig hebben als mensen met dementie. Rondom het gebouw liggen veertig zorgwoningen voor senioren. Het ligt midden in het dorp waar iedereen zowel in het centrum als in het dorp elkaar kent. De sfeer is dan ook gemoedelijk en persoonlijk.

Worxx Zorg is op zoek naar flexibele Helpende Plus en Verzorgende (IG). Je kan hier diensten werken, die geheel in jouw agenda passen. Je bent dus eigen regisseur over je diensten! Hoe ideaal is dat? Daarnaast staan jouw wensen en behoeften bij ons hoog in het vaandel.  We maken altijd eerst kennis met je én gaan ook gezellig mee op het gesprek bij de zorginstelling in Wanroij.

Wij vragen:Helpende Plus of Verzorgende IG in Wanroij

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende plus/ verzorgende (IG)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf als helpende of verzorgende hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Worxx Zorg zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.