In de zomermaanden kun jij als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige per direct beginnen in regio Veghel/Uden!

Als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor een prettige woonsfeer voor de cliënt en motiveer je hen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Je doet dit samen met je collega’s en eventuele vrijwilligers. De zorginstelling waar je komt te werken heeft een open team van collega’s, die jou graag verwelkomen en bijpraten over de cliënt. Ga jij deze uitdaging aan en wil je graag werken tijdens deze drukke zomermaanden? Laat het ons dan weten!

De vacature staat open voor Helpende (Plus), Verzorgende (IG) en Verpleegkundige. Samen kijken we naar jouw wensen en behoeften, waardoor je komt te werken op een afdeling die geheel aansluit bij jouw voorkeur. Een PG-afdeling of een somatische afdeling, alles is mogelijk! Tevens zijn het aantal uren die je werkt in overleg naar aanleiding van jouw wensen en behoeften.  Samen met jou gaan we op gesprek bij de zorginstelling, je staat er dus niet alleen voor. Wij zijn er voor jou!

Wij vragen:Veghel/Uden in de zomermaanden als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige

  • Een afgerond zorgdiploma (Helpende/ Verzorgende IG/ Verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via Worxx.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.