Werken in de vakanties in Nijmegen? In Nijmegen zijn volop mogelijkheden!

 

Natuurlijk is het fijn om die leuke feestjes, festivals en shopdagjes goed te kunnen bekostigen. In Nijmegen zijn er volop mogelijkheden! Je kan direct aan de slag als helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige. Je mag hierbij kiezen of je wil werken op een pg of somatische afdeling. Bij beiden afdelingen heerst er een fijne sfeer. Er wordt gelachen op de afdeling, collegiaal met elkaar om gegaan en de juiste zorg verleend. De diensten die je werkt, kan je volledig aanpassen aan jouw eigen agenda. Dit baantje is dus ook goed te combineren naast je studie. Ook tijdens vakanties als je graag veel wilt werken, is dit ideaal!

Natuurlijk gaan we samen met jou op gesprek bij de zorginstelling, zodat we je kunnen ondersteunen in het gesprek. Je wordt warm ontvangen in een gezellig team!

*Op deze locatie is het ook mogelijk om ook na je vakantie te blijven werken.
*PS wist je dat een zomerbaan in de zorg een van de best betaalde zomerbaantjes is? Je verdient gemiddeld 50% meer dan andere zomerbaantjes. Dus, solliciteren maaaaaar😊

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorgHelpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige vakantie in Nijmegen

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek in Nijmegen en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

 

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had Worxx Zorg een werkplek voor mij. Hier heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ze blijven meegaand en ze zijn geïnteresseerd in je behoeften”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.