Als Helpende kun je beginnen in omgeving Tegelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Ben jij bekend in de omgeving van Tegelen? Heb je een zorghart die sneller gaat kloppen om voor de bewoners te zorgen? Dan is dit wat je zoekt! Hier ondersteun je de bewoners in het behouden en verbeteren van de welzijn en gezondheid in een vertrouwde omgeving. Je komt hier te werken in een prachtig voormalig klooster om de bewoners een eigen plekje zoals thuis te geven.

WORXX Zorg vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zodoende luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Tevens begeleiden we je gedurende het gehele proces naar een nieuwe baan, maar ook zeker daarna! We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Tegelen. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat aan het eind van dit gesprek een perfecte match tot stand komt.

Wij vragen:Tegelen, Helpende Plus

  • Een afgerond zorgdiploma (Helpende Plus)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf als helpende of verzorgende hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.