In Sint Anthonis kun je per direct beginnen als Helpende of Verzorgende

Dit zorgcentrum ligt aan de rand van Sint Anthonis. Waar de zorgappartementen veelal uitkijken op de prachtige openbare landschapstuin. De sfeer is hier gemoedelijk en ontspannen. Het heeft een groot overdekt plein midden in het gebouw, dit is de centrale ontmoetingsplek. Het centrum van Sint Anthonis bevindt zich op 500 meter afstand. In de omgeving is vooral groen: akkers, weilanden en bos.

De vacature staat open voor Helpende (Plus) en Verzorgende (IG) bij een zorginstelling in Sint Anthonis. Daarbij luisteren we altijd naar jouw wensen en behoeften, waardoor je komt te werken op een afdeling die geheel aansluit bij jouw voorkeur. Een PG-afdeling of een somatische afdeling, alles is mogelijk! Tevens zijn het aantal uren die je werkt in overleg naar aanleiding van jouw wensen en behoeften.  Samen met jou gaan we op gesprek bij de zorginstelling in Sint Anthonis, je staat er dus niet alleen voor. Wij zijn er voor jou!

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)Helpende of Verzorgende in Sint Anthonis
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf als helpende hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Worxx Zorg biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.