We zoeken leuke en enthousiaste gediplomeerde Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige in de omgeving van Schaijk.

Je bent iemand die graag een praatje maakt met de bewoners maar ook je team ondersteund tijdens de dagelijkse ADL werkzaamheden. Samen met je collega’s maak je er een leuk team van. Je zorgt ervoor dat de bewoners de zorg ontvangen die ze nodig hebben.

De organisatie in de omgeving van Schaijk staan te trappelen om jou in te zetten in diverse teams. De locatie beschikt over verschillende woongroepen die ouderen met geheugenproblemen ondersteunt.  Het is een veilig en vertrouwde locatie waarbij ze de natuur naar binnen halen. Iedere huiskamer heeft een eigen (groente)tuin en diertjes.
Bij Worxx Zorg staan jouw wensen en behoefte centraal. We ondersteunen je wanneer je hier behoefte aan hebt. We zullen je begeleiden van begin tot eind, zodat jij kunt gaan werken bij jouw droombaan.

Wij vragen:

  • Een afgeronde zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorgSchaijk, Helpende, Verzorgende IG en Verpleegkundige
  • Een VOG (of bereid om deze aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf je uren aan te geven
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke, wisselende werkzaamheden
  • Invullen n.a.v. jouw voorkeuren
  • Verloning volgens COA VVT

Ben je enthousiast geworden van deze locatie in Schaijk en zie je jezelf hier al werken? Neem dan contact met ons op. Loop gerust een dagje mee om te kijken of het bij je past.

T: 0485 311 300 M: Marijn (Marijn@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg doet veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.