Ben jij iemand die graag voor anderen zorgt? Of heb jij net je opleiding Helpende/Verzorgende (IG)/Verpleegkundige afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg?

Werken in de zorg is voor mensen die graag een handje helpen ; Jij bent de helpende hand voor mensen die door een (chronische) ziekte, een beperking of hun leeftijd verzorging nodig hebben. Wil je graag fulltime of parttime aan de slag als verpleegkundige IG, helpende of verpleegkundige?

Dan is de locatie Roermond iets voor jou!

Worxx Zorg vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zo ondersteun we je waar we kunnen & wanneer je hier behoefte aan hebt. We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Roermond. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat jij aan het eind van het gesprek met je droombaan naar buiten loopt.

Wij vragen :

  • Een afgeronde zorgdiploma (Helpende/Verzorgende IG/Verpleegkundige)Roermond, Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf je uren in te delen
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • Leuke collega’s, fijne werksfeer
  • Verloning volgens CAO VVT

Ben jij enthousiast geworden om als Helpende/Verzorgende IG/Verpleegkundige in Roermond te werken? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300
E: Laudia@worxx.nl

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.