Als Verzorgende IG per direct aan de slag in regio Venlo!

WORXX Zorg biedt jou de mogelijkheid om als Verzorgende IG per direct aan de slag te gaan in regio Venlo. Jij zit hier helemaal op je plek binnen een leuk en gezellig team. Alle diensten zijn hier bespreekbaar, jij bent de regisseur over je eigen agenda!

De zorginstelling waar je komt te werken kent een open, gemoedelijke sfeer. Het team verwelkomt je graag en uiteraard volgt er een goede inwerkperiode. Het is op een mooie locatie in regio Venlo waar de cliënt altijd centraal staat. Heb jij een hart voor mensen en voor de zorg? Dan is dit zeker iets voor jou!

Bij WORXX Zorg begeleiden wij jou gedurende het gehele proces. Hierin sta jij altijd centraal en bewaken wij jouw wensen en behoeften. Wij gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking en geven je een sollicitatietraining. We horen vaak van onze zorgtoppers dat zij het zo fijn vinden dat ze zich geheel kunnen richten op de kern, en dat ze zich niet bezig hoeven te houden met de randzaken.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (verzorgende IG)Verzorgende IG in Venlo
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Verloning volgens CAO VVT
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)

 

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

 

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via Worxx.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.