Als Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige kun je per direct aan de slag bij deze mooie locatie in regio Veghel/Uden.

Bij deze warme locatie zit je helemaal op je plek! Je gaat de uitdaging aan zodat de cliënt zo gewoon mogelijk kan leven. Hierin vindt je menselijke warmte en betrokkenheid vanzelfsprekend.

Deze functie staat open voor; Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige voor de intra- en extramurale zorg in de regio Veghel/Uden. Natuurlijk vinden we jouw voorkeur daarin erg belangrijk. Zo bepalen we samen hoeveel uren je per week beschikbaar bent. Je bent dus regisseur over je eigen diensten. Ook kun je jouw voorkeur aangeven voor de PG of somatische afdeling.

WORXX Zorg begeleidt jou gedurende het gehele proces en bewaakt jouw wensen en behoefte. Natuurlijk gaan we samen met je mee op gesprek tussen jou en de zorginstelling in regio Veghel/Uden.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)Verzorgende IG of Verpleegkundige regio Veghel/Uden
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg staat altijd voor je klaar. Er wordt snel gehandeld, er is veel werk en ze doen veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.