Als Helpende kun je aan de slag bij deze zorginstelling in Panningen op een PG-afdeling.

Per juni kun jij beginnen bij deze leuke zorginstelling in Panningen. Je komt hier te werken op een PG-afdeling als Helpende. Voor 20 uur in de week kun jij hier aan de slag! De zorginstelling waar je komt te werken heeft een open team van collega’s, die jou graag verwelkomen en bijpraten over de cliënt.

Worxx Zorg is op zoek naar flexibele Helpende, Verzorgende en Verpleegkundigen. Je kan hier diensten werken, die geheel in jouw agenda passen. Je bent dus eigen regisseur over je diensten! Hoe ideaal is dat? Daarnaast staan jouw wensen en behoeften bij ons hoog in het vaandel. We maken altijd eerst kennis met je én gaan ook gezellig mee op het gesprek bij de zorginstelling.

Helpende PG-afdeling PanningenWij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (Helpende)
  • Werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

 Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT

Wil jij eindelijk weer regie over je werk en met plezier naar je werk gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg staat altijd voor je klaar. Er wordt snel gehandeld, er is veel werk en ze doen veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.