Als Verzorgende of Verpleegkundige kun jij per direct beginnen bij deze leuke zorginstelling in Nijmegen. 

Op deze afdeling in Nijmegen is géén dag hetzelfde. Het is een afdeling waar intensieve lichamelijke zorg gegeven wordt. Zo liggen zorgbehoevende aan de beademing, wordt er tracheacanule zorg verleend en liggen er zorgbehoevende met een laag bewustzijn. Op de afdeling werkt een hecht, collegiaal en betrokken team. Een team waarbij je terecht kunt, als het eventjes teveel wordt. Om op deze afdeling te werken, is het belangrijk dat je houdt van uitdagingen en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Aangezien het een vrij intensieve afdeling is, is het inwerktraject heel uitgebreid. Zo zorgen zij er ook voor dat je weer geschoold en bekwaam wordt gemaakt voor verpleegtechnische handelingen welke je nog nooit hebt uitgevoerd. Het team laat je wennen aan de afdeling en begeleidt je erg goed. 

Voer jij graag verpleegtechnische handelingen uit? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Worxx Zorg vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zodoende luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Tevens begeleiden we je gedurende het gehele proces naar een nieuwe baan, maar ook zeker daarna! We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Nijmegen. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat aan het eind van dit gesprek een perfecte match tot stand komt.

Wij vragen:Verzorgende IG of Verpleegkundige in Venlo

  • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IG/ Verpleegkundige)
  • Werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

 Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT

Wil jij eindelijk weer regie over je werk en met plezier naar je werk gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via Worxx.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.