WORK HARD, PLAY HARD! Ga jij nog naar festivals of op vakantie naar een mooi land? Bij Worxx zorg kun je een extra centje bij verdienen zodat je optimaal kunt gaan genieten deze zomer!

Voor verschillende zorginstellingen in de omgeving van Noord-Oost Brabant zijn we opzoek naar leuke, enthousiaste zorgtoppers. Denk hierbij aan de regio van Grave, Schaijk, Zeeland, Boekel, Uden en Veghel.
Bij Worxx Zorg kijken we naar je wensen en behoefte en zoeken hierbij een passende locatie. De uren zijn geheel zelf in te delen. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Dit kun je dan ook van ons verwachten zodra hier behoefte naar is. Je staat er niet alleen voor.

Wat vragen:

  • Een zorgdiploma (Helpende, Helpende Plus, Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige.
  • Een VOG (of bereid om deze aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Extra bijverdienen in de zomer
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren

Kun jij wel een extra centje gebruiken en wordt jij vrolijk van deze vacature? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons eens!

T: 0485 311 300              M: Marijn (marijn@worxx.nl)                    

 

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had ik een werkplek waar ik het erg naar mijn zin heb. Momenteel volg ik zelfs de opleiding tot Verzorgende IG. Zonder Worxx Zorg was ik nooit zo ver gekomen. Bedankt Worxx!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.