Zoek jij balans tussen werk en privé? En werk je graag in een fijn team in Beek? Reageer dan nu!

Een goede balans tussen je baan en je thuis vinden wij erg belangrijk. Meer evenwicht schept rust. Bij deze mooie in locatie Beek creëer je deze rust. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel uur je beschikbaar bent en op welke dagen je wilt werken. Kortom, je bent regisseur over je eigen agenda.

De zorginstelling in Beek heeft een karakteristiek karakter. De zorginstelling is gevestigd in een voormalig klooster. Hierdoor kenmerkt het gebouw zich door mooie, hoge glas in lood ramen. Er is zowel somatische als pg zorg aanwezig. Wil je bijvoorbeeld graag met dementerende werken, dan is de pg afdeling echt iets voor jou! Naast een diversiteit aan afdelingen kenmerkt deze locatie in Beek zich door een goede omgang tussen bewoners en collega’s. Er wordt veel gelachen, naar elkaar geluisterd en op een fijne manier met elkaar samengewerkt.

 

Wij vragen:

  • Woonachtig in de omgeving van Beek;balans werk privé in Beek
  • Beschikt over een afgeronde zorgdiploma (helpende, verzorgende ig, verpleegkundige);
  • Enige werkervaring in de zorg;
  • Je beschikt over een VOG (of bent bereid deze aan te vragen);
  • Je hebt een hart voor de zorg.

Wij bieden:

  • Een mogelijkheid tot een vast contract;
  • Goede betaling;
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg;
  • Jouw wensen en voorkeuren staan altijd centraal.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? En woon je in de omgeving van Beek? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op.

T: 0485 311 300 E: Marijn (Marijn@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ben je op zoek naar een uitzendbureau waar je het gevoel hebt waar ze echt hun best voor je doen, luisteren naar jou wensen en je het gevoel geven dat je echt deel bent van de Worxx-familie en niet zomaar een nummertje, dan zou ik zeker eens hier langs gaan!”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.