In Arnhem kun je per direct als Verzorgende IG nachtdiensten werken op eens somatische afdeling.

Als Verzorgende IG is geen dag hetzelfde! Het ene moment ben je druk bezig met de medische taken, een ander moment begeleidt je een cliënt bij de uitvoering van de ADL-activiteiten. Bij deze gezellige zorginstelling in Arnhem kun je per direct aan de slag en zijn de uren die je werkt in overleg naar aanleiding van jouw wensen en behoeften!

Natuurlijk gaan we samen met je mee op gesprek bij de zorginstelling in Arnhem en staan we hier in voor jouw wensen en behoeften. Ook kan je aangeven hoe het werk een mooi plekje in jouw persoonlijke agenda kan krijgen. Je geeft zelf aan welke diensten je kan en wil werken. Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw plek zit!

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (Verzorgende IGVerzorgende IG nachtdiensten in Arnhem)
  • Werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

 Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT

Wil jij eindelijk weer regie over je werk en met plezier naar je werk gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via Worxx.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.