Heb je liefde voor de ouderenzorg en wil je in onze locatie te Venlo zorgen voor een leuke, zinvolle dagbesteding voor bewoners?

Jouw werkdag is geslaagd als de bewoners waarmee je werkt een fijne en waardevolle dag hebben beleefd. Dit zit vaak in persoonlijke aandacht: kleine, dagelijkse dingen waarmee jij voor de bewoners het grote verschil maakt. Als activiteitenbegeleider stem je steeds activiteiten af op het doel dat je met de bewoners wilt bereiken.

Worxx Zorg vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zo ondersteun we je waar we kunnen & wanneer je hier behoefte aan hebt. We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Venlo. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat jij aan het eind van het gesprek met je droombaan naar buiten loopt.

Wij vragen :

  • Recente werkervaring in de zorgVenlo, Activiteitenbegeleidster
  • Een VOG (of bereid zijn om deze aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg
  • 20 uur per week beschikbaar

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf je uren in te delen
  • Leuke collega’s, fijne werksfeer
  • Verloning volgens CAO VVT

Ben jij enthousiast geworden om als Activiteitenbegeleider in Venlo te werken? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300
E: Laudia@worxx.nl

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Als je ergens hulp bij nodig hebt, staan ze meteen voor je klaar. Ik ben hun erg dankbaar voor alle moeite.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.