DE JUISTE MATCH TOT STAND BRENGEN

worxx-zorg

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers lijken veel op WORXX: ze zijn rechtlijnig en recht-door-zee. Een persoonlijke benadering is daarbij cruciaal: we committeren ons dan ook beiden aan een relatie voor de lange termijn.

ONZE WERKWIJZE

Het succes van WORXX Zorg als uitzendbureau voor de beste zorgkrachten zit in de persoonlijke benadering. Wij gaan op zoek naar die klik met de opdrachtgever door te werken volgens 3 simpele stappen.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek maakt u uw wensen kenbaar: wat voor vacature is het? Wat is de deadline? Vervolgens selecteert WORXX Zorg uit het grote personeelsbestand de juiste persoon. Indien nodig grijpt WORXX Zorg terug op haar omvangrijke netwerk in de zorgwereld.

Bij WORXX Zorg staat snelheid, kwaliteit en tevredenheid voorop. We blijven te allen tijde met beide voeten op de grond. En zeker zo belangrijk: een eenmaal gedane belofte is voor ons heilig, ofwel afspraak is afspraak. Om die tevredenheid voor alle betrokken partijen te garanderen, kunnen de arbeidskrachten indien gewenst een proefdag meedraaien.

Is de klik er en voldoet het personeel aan uw wensen en eisen? Dan wordt het op voorhand opgestelde contract definitief en staan we aan het begin van een hopelijk langdurige en prettige relatie. Wij betalen uw nieuwe medewerker conform de voor uw branche geldende CAO-regels en WORXX Zorg regelt de rest. Zo kunt u doen waar u goed in bent en richten wij ons op ons vakgebied.

VOORDELEN

Wanneer u werkt met WORXX Zorg, dan kiest u voor:

Echte teamplayers

Passie voor het werk

Flexibel personeel inzetten

Veilig en verantwoord zorg verlenen

ZOEKT U PERSONEEL?

CONTACTGEGEVENS

TEL     +31(0) 485 311 300

E-MAIL     INFO@WORXX.NL

LOCATIE     5437 AW Beers

VACATURE PLAATSEN

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de diensten en werkwijze van Worxx?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

WhatsApp chat