DE JUISTE MATCH TOT STAND BRENGEN

worxx-bouw-logo

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers lijken veel op WORXX Bouw: ze zijn rechtlijnig en recht-door-zee. Een persoonlijke benadering is daarbij cruciaal: we committeren ons dan ook beiden aan een relatie voor de lange termijn. Zo voorziet WORXX Bouw opdrachtgevers als dakdekkersbedrijven, leidekkersbedrijven, timmerbedrijven, loodgieters, koperslagers en andere specialistische onderaannemers in hun vraag naar ambachtelijke vakmensen, service en ontzorging.

Door deze vakinhoudelijke benadering als arbeidsbemiddelaar, weten wij als geen ander de juiste match tot stand te brengen. Daarbij hebben we kennis van zowel de bouwwereld als de uitzendmarkt, kunnen we putten uit een enorm groot en divers personeelsbestand en zijn we volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

ONZE WERKWIJZE

Het succes van WORXX Bouw als uitzendbureau voor de Nederlandse bouwwereld zit ‘m in onze heldere werkwijze die we hebben teruggebracht naar drie eenvoudige stappen.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek maakt u uw wensen kenbaar: wat voor klus is het? Wat is de deadline? Vervolgens selecteert WORXX Bouw uit het grote personeelsbestand de juiste man. Indien nodig grijpt WORXX Bouw terug op haar omvangrijke netwerk in de bouwwereld.

Bij WORXX Bouw staat snelheid, kwaliteit en tevredenheid voorop. We blijven te allen tijde met beide voeten op de grond. En zeker zo belangrijk: een eenmaal gedane belofte is voor ons heilig, ofwel afspraak is afspraak. Om die tevredenheid voor alle betrokken partijen te garanderen, kunnen de arbeidskrachten indien gewenst een proefdag meedraaien.

Is de klik er en voldoet het personeel aan uw wensen en eisen? Dan wordt het op voorhand opgestelde contract definitief en staan we aan het begin van een hopelijk langdurige en prettige relatie. Wij betalen uw nieuwe medewerker conform de voor uw branche geldende CAO-regels en WORXX Bouw regelt de rest. Zo kunt u doen waar u goed in bent en richten wij ons op ons vakgebied.

VOORDELEN

Wanneer u werkt met WORXX Bouw, dan kiest u voor personeel dat:

Echte teamplayers zijn

Hun vak verstaat

Nieuwe en traditionele bouwstijlen beheerst

Efficiënt, veilig en verantwoord werkt.

ZOEKT U PERSONEEL?

CONTACTGEGEVENS

TEL     +31(0) 485 350 380

E-MAIL     INFO@WORXX.NL

LOCATIE     Burgemeester Thijssenstraat 4, 5437 AW Beers

VACATURE PLAATSEN

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de diensten en werkwijze van Worxx?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

    WhatsApp chat