Werken in regio Eindhoven als hartverwarmende, respectvolle en participerende kracht

Worxx Zorg is op zoek naar dé oproeper die het leuk vindt om in de regio Eindhoven werkzaam te zijn in een mooie en inspirerende werkomgeving. Ben jij de enthousiasteling die wij zoeken? Lees dan snel verder…

De werkplek waar je komt te werken is opgericht voor de verzorging en verpleging van zorgbehoevenden. Omdat het een oud klooster is, is dit klooster nog steeds een prettige leefomgeving voor enkele zusters en broeders. Daarnaast biedt deze plek hartverwarmende en deskundige zorg en ondersteuning aan de mensen die dat nodig hebben. De kernwaarden die deze werkplek uit wil stralen zijn eigen regie, participatie, respect en hartverwarmende zorg. Hierbij draait het om respect voor de identiteit van elke bewoner en wordt er gehandeld vanuit de gedachte dat de bewoners zelf invulling kunnen blijven geven aan hun leven.

Zowel binnen PG als somatiek zijn er mogelijkheden om te werken. We kijken dus geheel naar jouw wensen en behoeften en proberen je zo te voorzien van een prettige en gezellige werkplek. Ook gaan we samen met je op gesprek om zodoende de perfecte match te realiseren. De vacature staat open voor helpende, verzorgende (IG) en verpleegkundige.

Wij vragen:

  • Eindhoven, Helpende, Verzorgende IG, VerpleegkundigeEen afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

 Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had Worxx Zorg een werkplek voor mij. Hier heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ze blijven meegaand en ze zijn geïnteresseerd in je behoeften”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.