Werken in een dorpsgezellige zorginstelling in Mill?

Deze zorginstelling in Mill straalt gezelligheid en huiselijkheid uit. Hier voel jij je snel thuis! De zorginstelling is sfeervol en klein, wat geborgenheid met zich mee brengt. Je komt te werken in een klein team waar zorg voor de bewoner voorop staat. De bewoners kunnen daarnaast genieten van de mooie groene omgeving, waar de geitjes gezellig rondrennen. Kortom, staat zorgzaamheid, geborgenheid en gezelligheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan zeker eens verder!

De vacature staat open voor Helpende (Plus), Verzorgende (IG) en Verpleegkundige. Daarbij luisteren we altijd naar jouw wensen en behoeften, waardoor je komt te werken op een afdeling die geheel aansluit bij jouw voorkeur. Een PG-afdeling of een somatische afdeling, alles is mogelijk! Tevens zijn het aantal uren de je werkt in overleg naar aanleiding van jouw wensen en behoeften.  Samen met jou gaan we op gesprek bij de zorginstelling in Mill, je staat er dus niet alleen voor. Wij zijn er voor jou!

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Mill
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg staat altijd voor je klaar. Er wordt snel gehandeld, er is veel werk en ze doen veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.