Verzorgende IG’ers – Regio Eindhoven

Professioneel, betrokken, flexibel en enthousiast. Herken jij jezelf hierin als zorgkracht? Dan ben jij een echte zorgkanjer!

Worxx Zorg vraagt Verzorgende IG’ers voor in de intra- of extramurale zorg, die graag zorg aan huis of aan bed verlenen. Je werkzaamheden bestaan uit het verlenen van ondersteuning in de ADL van de zorgvrager. Dit doe je door het uitvoeren van je verpleegtechnische handelingen en het bieden van een luisterend oor. Het is belangrijk dat je de zorgvrager motiveert om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Zo draag je bij aan het langer zelfstandig wonen van de zorgvrager. Hiernaast draag je bij aan een prettige leefomgeving van de zorgvrager, aan huis of in de zorginstelling.
Het aantal uren is bespreekbaar en wordt vastgelegd in overleg tussen jou en de zorginstelling. Omdat de vacature zowel intra- als extramuraal open staat is jouw voorkeur hierin bepalend.

Wij vragen:

  • Gediplomeerd verzorgende IG niveau 3Verzorgende IG regio Eindhoven
  • Bevoegd en bekwaam. Dit betekend dat je je verpleegtechnische handelingen op schrift hebt laten aftekenen
  • Zorgzaam, zelfstandig, empathisch, flexibel
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Mogelijkheid tot vast dienstverband
  • Stipte betaling
  • Fijne werkomgeving met leuke collega’s

Ben jij de zorgkanjer die komt werken in dit leuke team van collega’s en geef je zelf invulling aan je functie? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Worxx Zorg biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.