Verzorgende IG in regio Arnhem

Is werken in de thuiszorg als Verzorgende IG in regio Arnhem een van jouw werkwensen? Of gaat jouw hart sneller kloppen van een intramurale functie? Werk jij het liefst 6 of 34 uur? Bij WORXX Zorg zijn wij dagelijks op zoek naar de juiste match. Zo kijken wij voor je naar passende functies, die aansluiten op jouw werkwensen en behoeften.

Het is voor ons belangrijk dat je vertrouwd kan raken met je werkomgeving en een band creëert met de cliënt. Daarom bieden wij je de opstap naar een vast contract bij de zorginstelling waar je werkt. Je wisselt dus niet van zorginstelling, tenzij je dit zelf wilt.
WORXX Zorg heeft zowel intra- als extramurale functies in de omgeving Arnhem openstaan. Je komt te werken in een leuk team waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Als Verzorgende IG’er stimuleer je de zelfstandigheid van de cliënt en begeleid je de cliënt bij zijn/haar zorgvragen. Dit doe je door het uitvoeren van je verpleegtechnische handelingen en het ondersteunen in de algemene dagelijkse levensbehoeften.

Wij vragen:Verzorgende IG thuiszorg regio Arnhem

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Hart voor de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)
  • Wekelijkse verloning volgens cao VVT
  • Aantal uur is bespreekbaar
  • Opstap naar een vast contract

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen mag altijd.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Worxx Zorg biedt een hele goede service. Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Ik zou Worxx Zorg zeker aanraden bij anderen”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.