“Een heerlijk huis”, zegt men. Wil jij in dit ‘heerlijke huis’ in Veghel aan de slag?

De bewoners van deze zorginstelling in Veghel leven hier hun eigen leven, ondanks eventuele beperkingen. Elke afdeling heeft een eigen straatje, door de mensen zélf aangekleed. Hierdoor wordt het huiselijke van thuis doorgetrokken in het gebouw. Iedereen is hier welkom! Vrienden en familieleden die vroeger op de koffie kwamen, kunnen dat hier ook; gezelligheid voor iedereen! Ook jij bent hier van harte welkom om de bewoners een prettige dag te beleveren.

In deze zorginstelling is altijd iets te doen; denk aan bewegen voor ouderen, kienen, sjoelen, handwerken en film- en muziekavonden.

Natuurlijk gaan we samen met je mee op gesprek en staan we hier in voor jouw wensen en behoeften. Ook kan je aangeven hoe het werk een mooi plekje in jouw persoonlijke agenda kan krijgen. Je geeft zelf aan welke diensten je kan en wil werken. Wij vinden het belangrijk dat jij op jouw plek zit!

Wij vragen:

zorginstelling Veghel, ''een heerlijk huis''

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had ik een werkplek waar ik het erg naar mijn zin heb. Momenteel volg ik zelfs de opleiding tot Verzorgende IG. Zonder Worxx Zorg was ik nooit zo ver gekomen. Bedankt Worxx!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.