Gave (afstudeer) stage bij groeiende uitzendorganisatie

WORXX timmert aan de weg, doe je mee? Volg je momenteel de opleiding HBO Personeel en Organisatie, Communicatie, Human Resource Management of een vergelijkbare richting, wacht dan niet langer. WORXX is op zoek naar een stagiaire vanaf (startdatum geheel naar wens!!). Stage lopen bij WORXX is een unieke ervaring, die je niet aan je voorbij wilt laten gaan. Als onderdeel van een ambitieus team draai je volledig mee in de organisatie en leer je alle kneepjes van het recruitment vak. Interesse? Lees snel verder!

Functieomschrijving:

 • Meedenken over en aanpakken van strategische vraagstukken;
 • Implementering van strategische ontwikkelingen waarborgen;
 • Marketing gerelateerde werkzaamheden;
 • Behandelen en beoordelen van binnengekomen sollicitaties;
 • Onderhouden van vacatures op de verschillende websites en media;
 • Bijkomende administratieve taken;
 • Contact houden met verschillende instellingen;
 • Vrijheid in inbreng werkzaamheden;
 • Proactief zoeken en screenen van kandidaten;
 • Onderzoeksrapport schrijven i.o.v. school/ WORXX;
 • Organiseren van het personeelsuitje (dat is altijd de taak van de twee nieuwste collega’s);
 • Vooral ook slechte grappen maken tussen de bedrijvigheid door.

In het kort over WORXX..
Wij zijn een uitzendbureau opgericht in 2007, een tweede generatie familiebedrijf en sinds 2013 onderverdeelt in twee disciplines; WORXX Bouw en EnZorg. Wij zijn actief in niche bereiken binnen respectievelijk de bouw en de zorg, waarbij wij staan voor marktkennis en onze collega’s (uitzendkrachten). Heb jij zin om stage te lopen en wil jij hier wellicht als kers op de taart een mooie, drukke baan in de werving van personeel bij een snel groeiend bedrijf aan over houden, dan moeten we zeker eens kennismaken.
Een indruk krijgen van de organisatie? Bel onze huidige stagiaire!

Wil je nu echt weten hoe het is om bij Worxx Zorg stage te lopen? Aldus onze stagiaire: “Gevarieerd, veelzijdig en persoonlijk, zowel in het bedrijf als naar de buitenwereld. Dit omschrijft WORXX als stageplek! In mijn dagelijkse bezigheden zit erg veel variatie, de dagen vliegen voorbij. Wat ik persoonlijk als prettig ervaar, is dat er echt geluisterd wordt naar je wensen en behoeften en dat je de ruimte krijgt om je hierin te ontwikkelen. Toon inzet, initiatief en enthousiasme, en je krijgt er veel voor terug!”.

Onze huidige stagiaire Dafne vertelt je graag meer over haar ervaringen bij Worxx Zorg. Zij is telefonisch te bereiken via 0485-311300. Neem gerust contact op.

What’s in it for you?
Allereerst krijg je volop ruimte om te ontwikkelen en kennis te maken met het recruitment vak. Daarnaast krijg je van ons ruime gelegenheid om aan je opdracht voor school te werken. Ook hierin zullen wij je sturing bieden. Vergoeding is in overleg en is afgestemd op je ervaring en achtergrond, circa €350,- euro. Het voornaamste wat we je willen bieden is een fijne stageplek waar initiatief beloond wordt! Samen maken wij jouw ambities waar!

Interesse? Solliciteer dan snel! Je kunt je sollicitatie richten aan Elles Cocu (elles@worxx.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Elles’. Als je vragen hebt, kun je altijd even bellen of mailen (0485- 311 300).