Uitdagende baan in een sfeervol en klassiek klooster in Boxmeer

Ben jij op zoek is naar een uitdagende baan in een sfeervol en klassiek klooster in Boxmeer? Ben je daarnaast op zoek naar flexibiliteit binnen je baan en heb je hart voor de zorg? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Worxx Zorg is op zoek naar een zorgtopper die perfect zal passen binnen het gezellige team in deze mooie zorginstelling in Boxmeer. Deze werkplek hecht waarde aan vroeger. Dit zie je terug in én om het gebouw. Denk hierbij aan de nostalgische inrichting van de woonkamers en de sfeer die het gebouw uitstraalt. Zodoende voelen de cliënten zich helemaal op hun plek hier. Aan jou de eer om het de cliënten nog meer naar de zin te maken.

Deze functie is geheel naar eigen wens in te vullen. Je bepaald dus ook zelf of je op een PG of somatische afdeling wil werken. Daarbij gaan wij samen met jou op gesprek bij de zorginstelling en is ons doel tijdens dit gesprek om een perfecte match samen te stellen.

 

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)klassiek klooster in Boxmeer
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Zie jij jezelf al helemaal op deze bijzondere werkplek in Boxmeer werken én ben jij helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige? Neem dan zeker contact met ons op.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Worxx Zorg zijn heel betrokken en kijken echt naar wat jij wil”.

 

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.