Zorgkanjers gevraagd regio Roermond en Venlo

Flexibel, enthousiast, zorgzaam, doortastend en gezellig. Zijn dit de kernwoorden die jou als zorgkanjer omschrijven? Dan hebben wij een prachtbaan voor jou in regio Roermond en Venlo!

Worxx Zorg is namelijk op zoek naar intramurale zorgkanjers voor in de ouderenzorg. Jouw voorkeur is voor ons erg belangrijk, dit betekent dat jij vorm geeft aan je werkzaamheden. Zo bepalen we samen hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Dit varieert van oproepwerk tot 32 uur per week. Ook hier kun je de voorkeur aangeven voor de PG of somatische afdeling. Deze werkzaamheden voer je uit in een leuke zorginstelling in de omgeving van Venlo en Roermond. De persoonlijke aandacht voor de cliënt is hier erg belangrijk.

Deze functie staat open voor: Verzorgende IG’ers;   MBO-Verpleegkundige &   HBO Verpleegkundige.
Als Verzorgende IG verzorg je de cliënt aan de hand van het zorgplan. Als MBO of HBO Verpleegkundige voer je naast de zorg aan bed ook coördinerende taken uit.
In alle functies ben je verantwoordelijk voor een prettige woonsfeer voor de cliënt en motiveer je hen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Je doet dit samen met je collega’s en eventuele vrijwilligers.

Wij vragen:Zorgkanjers in regio Roermond en Veghel

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had ik een werkplek waar ik het erg naar mijn zin heb. Momenteel volg ik zelfs de opleiding tot Verzorgende IG. Zonder Worxx Zorg was ik nooit zo ver gekomen. Bedankt Worxx!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.