Regio Wanroij vraagt zorgkanjers!

Voor de zorgvragers in de regio Wanroij is Worxx Zorg op zoek naar zorgkanjers! Zo zoeken wij MBO- en HBO-Verpleegkundige die zorg aan bed verlenen en hiernaast coördinerende taken uitvoeren. Dit betekent dat je hen bijstaat in alle zorgvragen en ook motiveert om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Ook vragen wij Verzorgende IG’ers die de cliënt verzorgen door het uitvoeren van het zorgplan. Als IG’er voer je verpleegtechnische handelingen uit en zorg je voor een prettige leefomgeving voor de cliënt. Als Helpende Plus ondersteun je de IG’er en verzorg je de ADL van de zorgvrager. Om als helpende plus te starten is het belangrijk dat je medicijnen mag controleren en toedienen.

De zorginstelling waar je komt te werken is open en heeft aandacht voor de cliënt. Deze cliënt kun je zowel in de zorginstelling verzorgen als thuis (zowel intra- als extramuraal). Hierin is jouw voorkeur bepalend. Ook het aantal uren stemmen we samen af en kan variëren van 0 tot 32 uur per week.

Wij vragen:Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige regio Wanroij

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had ik een werkplek waar ik het erg naar mijn zin heb. Momenteel volg ik zelfs de opleiding tot Verzorgende IG. Zonder Worxx Zorg was ik nooit zo ver gekomen. Bedankt Worxx!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.