WORXX timmert aan de weg, doe je mee?

De Internationale Recruiter (ook wel Recruitment Consultant) is een echte doorpakker; iemand die het leuk vindt om met mensen in contact te zijn en goed kan doorgronden of een kandidaat geschikt is voor het betreffende werk. Je bent een optimist die alles op alles zet om de juiste kandidaat te vinden.

Functieomschrijving:

Als Recruiter bij WORXX is je voornaamste taak het zoeken, spreken, screenen, enthousiasmeren en voorstellen van buitenlandse kandidaten. Naast telefonisch contact met kandidaten, onderhoud je de vacatures op onze website en buitenlandse jobboards. Verder besteed je tijd aan het up to date houden van onze social media kanalen zoals Facebook om zo de bewustwording van kandidaten en betrokkenheid verder te verhogen.

Door je dienstverlenende instelling ben je in staat een grote groep uitzendkrachten te bereiken en aan je te binden. Ook weet je hen zo te motiveren dat zij voor jou in hun netwerk gaan kijken of er nog meer geschikte collega’s zijn. Kennis van Roemenië, Bulgarije, en/of Hongarije is belangrijk, beheersing van de Roemeense, Bulgaarse en/of Hongaarse taal is dan ook een sterke pré.

Wat heb je hiervoor in je mars

  • Communicatieve vaardigheden; je bent in staat gesprekken te sturen, weet mensen te enthousiasmeren, maar ook hoe je een klacht goed behandelt,
  • Overtuigingskracht; je weet kandidaten te overtuigen en laat je niet snel van je stuk brengen,
  • Telefonische vaardigheden; je vindt het leuk om telefonisch contact te hebben,
  • Talenkennis; je hebt goede beheersing van tenminste een van de volgende talen: Roemeens, Bulgaars of Hongaars,
    • Daarnaast is je beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse of Duitse taal voldoende (niveau B1 of hoger),
  • Kennis van Oost-Europa; je bent bekend met culturele gebruiken in Roemenie, Bulgarije en/of Hongarije,
  • Structuur; je werkt punctueel en netjes om zodoende de bijkomende administratie goed vast te leggen. Deze vaardigheid zorgt er ook voor dat onze medewerkers het gevoel hebben dat hun vraag bij jou in goede handen is, en dat het wordt opgelost.

 

What’s in it for you?

Je krijgt van ons een salaris dat is afgestemd op je ervaring en achtergrond, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een dynamische werkomgeving [lees: bij tijd en wijlen hectisch]. Het voornaamste wat we je willen bieden zijn mogelijkheden, kansen om te ontwikkelen en initiatief te nemen, verantwoordelijkheid (durven) te nemen (en fouten te maken) om zodoende samen jouw en onze ambities af te stemmen en waar te maken.

In het kort over WORXX

Wij zijn een familiebedrijf met hart voor ons vak. Opgericht in 2007 in Beers (NB) en sinds 2013 onderverdeelt in twee disciplines; WORXX Bouw en EnZorg. In deze sectoren, staan wij voor onze collega’s (uitzendkrachten) en snappen wij hun vak.

Mooi, nu zit het formele stuk er op!

Ondanks bovengenoemde functieomschrijving vinden wij je vlotte persoonlijkheid, ambities en gedrevenheid belangrijker. De uitzendbranche is en blijft een stressvolle wereld waar je tien ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden, maar daar gaan wij je in begeleiden! De vrijdagmiddagborrel is daarom (bijna) net zo belangrijk als de nadruk op het boeken van resultaten, op dit vlak moet je dan ook goed scoren.

Natuurlijk, ook wij zoeken díe kandidaat die voldoet aan alle clichés als flexibiliteit/teamspeler/geen-9-tot-5-mentaliteit/resultaatgericht, maar laten we het gewoon karakter en doorzettingsvermogen noemen, het werk gaat immers altijd door. Wie zoekt er nou niet iemand die zijn/haar mannetje staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan!?

Dat was het

Omdat WORXX snel ontwikkelt, zijn wij hard op zoek naar iemand die zijn/haar steentje bij draagt en naast serieus te kunnen werken, ook de slechte humor naar een volgend niveau kan tillen (zou knap zijn, af en toe is de humor echt om te huilen). Ondertussen heb je je CV al opgepoetst en up-to-date gemaakt, top! Het enige wat wij daarnaast van je nodig heb is een originele motivatiebrief.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers (karel@worxx.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Karel’. Neem ook gerust eens een kijkje op onze Facebook-site.

Bij vragen kun je mij altijd even bellen op 0485- 350380.