Oproepwerk in de ouderenzorg

Worxx Zorg zoekt altijd naar ervaren en startende zorgkanjers die beschikbaar zijn voor oproepwerk in de ouderenzorg! Deze vacature staat open bij alle zorginstellingen waar wij contact mee hebben. Dit betekent dat wij oproepwerk in de ouderenzorg beschikbaar hebben van de regio Tilburg tot Arnhem tot Venlo en alles daar tussen in. 

Als oproepkracht krijg je eens per maand een openstaande lijst met beschikbare diensten. Je kunt dan zelf aangeven welke dienst je wilt en kunt werken. Heeft de zorginstelling per direct een openstaande dienst? Ook dan krijg je bericht van ons. Je bent altijd vrij om te bepalen welke diensten je wel en niet wilt werken. Dit zorgt dus voor optimale flexibiliteit!
Het oproepwerk staat open voor de functies: Verzorgende IG’s;   MBO-Verpleegkundige;   HBO-Verpleegkundige.
Ben jij op zoek naar een flexibele indeling van je diensten of zoek je werk voor een beperkt aantal uren extra om je horizon te verbreden of de huishoudt aan te vullen? Laat het ons snel weten!

Wij vragen:Oproepwerk in ouderenzorg als Verzorgende IG of Verpleegkundige

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Worxx Zorg kijkt echt naar wat jij wil”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.