Oproepdiensten in de zorg in Grave, Boxmeer en Zeeland

Flexibel, enthousiast, zorgzaam, gezellig en professioneel. Zijn dit de kernwoorden die jou als zorgkanjer omschrijven? Wil je daarnaast je eigen diensten inplannen en niet vast zitten aan verplichtingen? Dan hebben wij een prachtbaan voor jou!

Worxx Zorg is namelijk op zoek naar intramurale en extramurale zorgkanjers voor in de ouderenzorg in Grave en omgeving. Jouw voorkeur is voor ons erg belangrijk, dit betekent dat jij vorm geeft aan je werkzaamheden. Zo bepalen we samen hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Dit varieert van oproepwerk tot 32 uur per week. Ook hier kun je de voorkeur aangeven voor de PG of somatische afdeling. Deze werkzaamheden voer je uit in een leuke zorginstelling in de omgeving van Grave, Zeeland en Boxmeer. De persoonlijke aandacht voor de cliënt is hier erg belangrijk.

Deze functie staat open voor: Helpende; Verzorgende IG’ers;   MBO-Verpleegkundige &   HBO Verpleegkundige.
Als Helpende, Verzorgende IG, MBO en HBO Verpleegkundige verzorg je de cliënt aan de hand van het zorgplan. In alle functies ben je verantwoordelijk voor een prettige woonsfeer voor de cliënt en motiveer je hen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Je doet dit samen met je collega’s en eventuele vrijwilligers.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende / verzorgende ig / verpleegkundige)
  • Oproepdiensten in de zorg in Grave, Boxmeer en ZeelandRecente werkervaring in de zorg
  • Woonachtig in omgeving Grave, Zeeland en Boxmeer
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg staat altijd voor je klaar. Er wordt snel gehandeld, er is veel werk en ze doen veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.