Nachtdiensten werken in de zorg als Verzorgende IG. In Cuijk kun je in juli meteen aan de slag!

Wij zoeken een Verzorgende IG die nachtdiensten kan werken bij een zorginstelling in Cuijk. Het gaat om vijf kleinschalige groepen waaronder drie PG en twee somatiek. De uren zijn naar eigen wens in te vullen, je bent dus regisseur over je eigen agenda! De zorginstelling ligt op een prachtige locatie en maar 100 meter verwijderd van de rivier. Een aantal appartementen en het terras heeft hier een mooi uitzicht op.

WORXX Zorg vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zodoende luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Tevens begeleiden we je gedurende het gehele proces naar een nieuwe baan, maar ook zeker daarna! We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Cuijk. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat aan het eind van dit gesprek een perfecte match tot stand komt.

Wij vragen:

  • Verzorgende IG in Cuijk per juliEen afgerond zorgdiploma (verzorgende IG)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.