Naast je studie als Helpende in Arnhem werken? Op deze fijne locatie kun je direct aan de slag!

Zoek je naast je studie een werkplek in de zorg als Helpende? Alle soorten diensten zijn mogelijk. Je kunt direct aan de slag! Neem contact met ons op!

Deze zorginstelling is een nieuwe locatie in Arnhem met alle stedelijke voorzieningen op loopafstand. De bewoners wonen hier vrij zelfstandig. Hier zijn ze dus voornamelijk bezig met ADL-zorg. Er is continu een verpleegkundige op de achtergrond aanwezig waar je op terug kunt vallen. Het is mogelijk om enkel ochtendblokken of een aantal uur na je studie te werken.

WORXX Zorg begeleidt jou, en gaat bijvoorbeeld samen met jou naar de kennismaking en bewaakt jouw wensen en behoeften gedurende het gehele proces. Wij geven je ook een sollicitatietraining.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende)Helpende in Arnhem naast je studie
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg doet veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.