Direct aan de slag als Verzorgende IG in Bergen

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG. Je kan direct aan de slag bij een somatische afdeling in Bergen. Deze instelling ligt centraal gelegen in Bergen, en alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De zorginstelling staat voor huiselijkheid, dit staat dan ook voorop voor de bewoners. Bij deze mooie baan ben je verantwoordelijk voor een prettige woonsfeer. De persoonlijke aandacht voor de cliënt tijdens je werkzaamheden in Bergen is erg belangrijk. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zoveel als mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleert. Je doet dit samen met je collega’s en eventuele vrijwilligers.

Het aantal uren dat je werkt op de somatische afdeling in Bergen zijn geheel in te vullen naar jouw wensen en behoeften. We gaan samen met je op gesprek bij de zorginstelling en zorgen ervoor dat jij helemaal op je plek zit!

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma Verzorgende IGBergen
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)

Word je al helemaal enthousiast als je deze vacature voor een zorginstelling in Bergen leest? Bel dan eens naar 0485-311 300 of mail naar elles@worxx.nl.  Wij helpen je graag met de opstap naar deze mooie baan!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Worxx Zorg biedt een hele goede service. Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Ik zou Worxx Zorg zeker aanraden bij anderen”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze WorxxZorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.