WORXX groeit, doe je mee?

De functie voor Junior Accountmanager – ook wel Junior Sales Intercedent genoemd – is voor een optimist die overal kansen in ziet. Heb jij een drive naar commercieel succes en combineer je dat met een scherp oog op het te behalen eindresultaat?

Qua ervaring zoeken wij een commerciële starter of iemand die geen of weinig ervaring heeft in een commerciële omgeving.

Functieomschrijving:

We gaan aan de slag met je sales vaardigheden, waarbij je gelijk verantwoordelijk wordt voor het benaderen van potentiële nieuwe relaties met als doel groei van de afdeling te realiseren door het plaatsen van beschikbare kandidaten. Jij wordt dé schakel tussen klant en uitzendkracht en zet alles op alles voor een succesvolle samenwerking. Door je dienstverlenende instelling ben je in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, aan je te binden en uit te breiden.

Het onderhouden van goede relaties met klanten en medewerkers doe je niet alleen telefonisch, wanneer nodig ga je ook bij hen op bezoek. Jij als geen ander voelt aan of een klant of medewerker behoefte heeft aan een face-to-face gesprek. De administratieve taken die bij je werkzaamheden komen kijken zijn het bijhouden van een gedetailleerde en gestructureerde planning; hierin staan de actueel geplaaste medewerkers per klant, de locatie waar zij werkzaam zijn alsmede de huisvesting die jij voor hen geregeld hebt. Tevens zorg je voor vastlegging van gesprekken en informatie behorende tot klanten en medewerkers in het softwarepakket.

Wat heb je hiervoor in je mars

  • commerciële drive; je wilt scoren en bent resultaatgericht,
  • scherpte; geen detail ontgaat je en je bent alert,
  • affiniteit met de bouw; je hebt kennis van of bent geinteresseerd in de werkzaamheden die onze collega’s verrichten,
  • proactiviteit; je neemt initiatief, denkt vooruit, maakt fouten en leert ervan,
  • verbindende vaardigheden; je bent in staat om klanten en medewerkers aan je te binden,
  • communicatie; je communiceert helder en transparant en kan dit in vloeiend Nederlands maar je kunt ook uit de voeten met de Engelse en Duitse taal.

What’s in it for you?

Je krijgt van ons een salaris dat is afgestemd op je ervaring en achtergrond, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een dynamische werkomgeving [lees: bij tijd en wijlen hectisch]. Het voornaamste wat we je willen bieden zijn mogelijkheden, kansen om te ontwikkelen en initiatief te nemen, verantwoordelijkheid (durven) te nemen (en fouten te maken) om zodoende samen jouw en onze ambities af te stemmen en waar te maken.

In het kort over WORXX

Wij zijn een familiebedrijf met hart voor ons vak. Opgericht in 2007 in Beers (NB) en sinds 2013 onderverdeelt in twee disciplines; WORXX Bouw en EnZorg. In deze sectoren, staan wij voor onze collega’s (uitzendkrachten) en snappen wij hun vak.

Mooi, nu zit het formele stuk er op!

Ondanks bovengenoemde functieomschrijving vinden wij je vlotte persoonlijkheid, ambities en gedrevenheid belangrijker. De uitzendbranche is en blijft een stressvolle wereld waar je tien ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden, maar daar gaan wij je in begeleiden! De vrijdagmiddagborrel is daarom (bijna) net zo belangrijk als de nadruk op het boeken van resultaten, op dit vlak moet je dan ook goed scoren.

Natuurlijk, ook wij zoeken díe kandidaat die voldoet aan alle clichés als flexibiliteit/teamspeler/geen-9-tot-5-mentaliteit/resultaatgericht, maar laten we het gewoon karakter en doorzettingsvermogen noemen, het werk gaat immers altijd door. Wie zoekt er nou niet iemand die zijn/haar mannetje staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan!?

Dat was het

Omdat WORXX snel ontwikkelt, zijn wij hard op zoek naar iemand die zijn/haar steentje bij draagt en naast serieus te kunnen werken, ook de slechte humor naar een volgend niveau kan tillen (zou knap zijn, af en toe is de humor echt om te huilen). Ondertussen heb je je CV al opgepoetst en up-to-date gemaakt, top! Het enige wat wij daarnaast van je nodig heb is een originele motivatiebrief.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers (karel@worxx.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Karel’. Neem ook gerust eens een kijkje op onze Facebook-site.

Bij vragen kun je mij altijd even bellen op 0485- 350380.