Kom jij het team van Worxx versterken?

Hallo leuke collega! Ben jij op zoek naar een leerzame functie, houd je van een uitdaging en heb je de talenten van een intercedent / accountmanager?  Dan is deze functie van intercedent / accountmanager echt iets voor jou!

Functieomschrijving:

We gaan aan de slag met je verbindende en commerciële vaardigheden, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het opbouwen van je netwerk door middel van het benaderen van bestaande en potentiële nieuwe relaties. Jij wordt de verbinder tussen klant en collega uitzendkracht en zet alles op alles voor een succesvolle samenwerking. Door je dienstverlenende instelling ben je in staat je eigen groep uitzendkrachten en bedrijven te bereiken, aan je te binden en uit te breiden.

Het onderhouden van goede relaties met klanten en medewerkers doe je niet alleen telefonisch, wanneer nodig ga je ook bij hen op bezoek. Jij als geen ander voelt aan of een klant of medewerker behoefte heeft aan een face-to-face gesprek. Tevens houd je een gestructureerde planning bij en zorg je voor vastlegging van gesprekken en informatie behorende tot klanten en medewerkers in het softwarepakket.

Wat heb je hiervoor in je mars

  • commerciële drive; je wilt scoren en bent resultaatgericht,
  • scherpte; je bent alert en assertief,
  • proactiviteit; je neemt initiatief, denkt vooruit, maakt fouten en leert ervan,
  • verbindende vaardigheden; je bent in staat om klanten en medewerkers aan je te binden,
  • communicatie; je communiceert helder en transparant,
  • taalvaardigheid; je spreekt Nederlands, Engels en/of Duits taal en bij voorkeur nog een aanvullende oost-Europese taal.

What’s in it for you?

Je krijgt van ons een salaris dat is afgestemd op je ervaring en achtergrond, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een dynamische werkomgeving. Het voornaamste wat we je bieden zijn mogelijkheden; kansen om te ontwikkelen en initiatief te nemen, verantwoordelijkheid (durven) te nemen (en fouten te maken) om zodoende samen jouw en onze ambities af te stemmen en waar te maken.

In het kort over Worxx

Wij zijn een familiebedrijf met hart voor ons vak, ons hoofdkantoor bevindt zich in Beers (NB). Sinds 2007 zijn wij actief binnen specifieke doelgebieden in de bouwbranche. Denk hierbij aan dakdekkers; raam-, deur- en geveltechniek; afwerking; timmermannen en metselaars. Met een team van 10 collega’s zenden wij dagelijks 170 vakmensen uit.

Mooi, nu zit het formele stuk er op!

Ondanks bovengenoemde functieomschrijving vinden wij je vlotte persoonlijkheid, ambities, gedrevenheid en gevoel voor humor belangrijker. De uitzendbranche is een hectische wereld waar je tien ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden, maar dat doen we samen! De vrijdagmiddagborrel vinden wij daarom (bijna) net zo belangrijk als de nadruk op het boeken van resultaten.

Natuurlijk, ook wij zoeken díe kandidaat die voldoet aan alle clichés als flexibiliteit/teamspeler/geen-9-tot-5-mentaliteit/resultaatgericht, maar laten we het gewoon karakter en doorzettingsvermogen noemen, het werk gaat immers altijd door. Wie zoekt er nou niet iemand die zijn/haar mannetje staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan!?

Dat was het

Ondertussen heb je je CV al opgepoetst en up-to-date gemaakt, top! Het enige wat wij daarnaast van je nodig heb is een originele motivatiebrief.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers (karel@worxx.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Karel’. Neem ook gerust eens een kijkje op Facebook.

Bij vragen kun je mij altijd even bellen op 0485- 350380.