Kom jij het team van Worxx versterken?

Hallo leuke collega! Ben jij op zoek naar een leerzame functie, houd je van een uitdaging en beschik je over commercieel talent?  Dan is deze functie van inside sales medewerker echt iets voor jou!

Functieomschrijving:

We gaan aan de slag met je verbindende en commerciële vaardigheden, waarbij je verantwoordelijk wordt voor het vinden van mooie passende opdrachten voor onze beschikbare kandidaten. Deze functie is gericht op personen die graag door willen doorgroeien tot accountmanager.

Jouw taken zijn:

 • Het opbouwen en onderhouden van klantcontacten,
 • Beschikbare medewerkers en kandidaten ‘verkopen’ aan je klanten,
 • Afstemmen van aanvragen met de afdeling recruitment,
 • Het afhandelen van de verkoop en alle taken die daarbij horen (bemiddelen, onderzoek naar de klant doen, enzovoorts),
 • Contact met medewerkers om aanvullende competenties af te stemmen,
 • Het regelen van huisvesting voor de medewerkers.

Jij wordt dé verbinder tussen klant en collega uitzendkracht en zet alles op alles voor een succesvolle samenwerking. Het onderhouden van goede relaties met klanten en medewerkers doe je voornamelijk in-house, maar natuurlijk zul je ook aansluiten bij klantbezoeken. Gaandeweg betrekken wij je bij het bepalen van de prijsstrategie,

Wat heb je hiervoor in je mars

 • HBO werk- en denkniveau,
 • commerciële drive; je wilt scoren en bent resultaatgericht,
 • proactiviteit; je neemt initiatief, denkt vooruit, maakt fouten en leert ervan,
 • verbindende vaardigheden; je bent in staat om klanten en medewerkers aan je te binden,
 • communicatie; je communiceert helder en transparant,
 • taalvaardigheid; je spreekt Nederlands, Engels en/of Duits taal en bij voorkeur nog een aanvullende oost-Europese taal.

What’s in it for you?

Je krijgt van ons een salaris dat is afgestemd op je ervaring en achtergrond, 25 vakantiedagen, leuke collega’s en een dynamische werkomgeving. Het voornaamste wat we je bieden zijn mogelijkheden; kansen om te ontwikkelen en initiatief te nemen, verantwoordelijkheid (durven) te nemen (en fouten te maken) om zodoende samen jouw en onze ambities af te stemmen en waar te maken.

In het kort over Worxx

Wij zijn een familiebedrijf met hart voor ons vak, ons hoofdkantoor bevindt zich in Beers (NB). Sinds 2007 zijn wij actief binnen specifieke doelgebieden in de bouwbranche. Denk hierbij aan dakdekkers; raam-, deur- en geveltechniek; afwerking; timmermannen en metselaars. Met een team van 10 collega’s zenden wij dagelijks 170 vakmensen uit.

Mooi, nu zit het formele stuk er op!

Ondanks bovengenoemde functieomschrijving vinden wij je vlotte persoonlijkheid, ambities, gedrevenheid en gevoel voor humor belangrijker. De uitzendbranche is een hectische wereld waar je tien ballen tegelijk in de lucht moet kunnen houden, maar dat doen we samen! De vrijdagmiddagborrel vinden wij daarom (bijna) net zo belangrijk als de nadruk op het boeken van resultaten.

Natuurlijk, ook wij zoeken díe kandidaat die voldoet aan alle clichés als flexibiliteit/teamspeler/geen-9-tot-5-mentaliteit/resultaatgericht, maar laten we het gewoon karakter en doorzettingsvermogen noemen, het werk gaat immers altijd door. Wie zoekt er nou niet iemand die zijn/haar mannetje staat en zich niet zomaar uit het veld laat slaan!?

Dat was het

Ondertussen heb je je CV al opgepoetst en up-to-date gemaakt, top! Het enige wat wij daarnaast van je nodig heb is een originele motivatiebrief.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers (karel@worxx.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet onder vermelding van ‘Hallo Karel’. Neem ook gerust eens een kijkje op Facebook.

Bij vragen kun je mij altijd even bellen op 0485- 350380.