Helpende bij een kleine en persoonlijke zorginstelling in Gennep

Zorg jij goed voor anderen maar zorg je ook zeker goed voor jezelf? Dan zijn we opzoek naar jou! Deze functie in Gennep is geheel naar eigen wens in te vullen. Je geeft namelijk zelf aan hoeveel uren je wil werken. Je bent dus regisseur over je eigen diensten. Daarnaast geeft deze zorginstelling in Gennep je de mogelijkheid om een deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team.

 

WORXX Zorg vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Zodoende luisteren we goed naar jouw wensen en behoeften. Tevens begeleiden we je gedurende het gehele proces naar een nieuwe baan, maar ook zeker daarna! We gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Gennep. In dit gesprek bewaken we jouw wensen en behoeften, zodat aan het eind van dit gesprek een perfecte match tot stand komt.

Wij vragen:Helpende in Gennep

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)

Word je al helemaal enthousiast als je deze vacature voor een zorginstelling in Gennep leest? Wij helpen je graag met de opstap naar deze mooie baan dus neem zeker eens contact met ons op!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.