Gezellig team in de extramurale zorg als verzorgende (IG) of verpleegkundige in omgeving van Helmond

WORXX Zorg biedt jou de mogelijkheid aan om als verzorgende of verpleegkundige in een gezellig team te werken in omgeving van Helmond in de extramurale zorg. Jij gaat als verzorgende of verpleegkundige, na een goede inwerkperiode,  zelfstandig aan de slag in de thuiszorg.

Je werkt binnen een kleinschalig team, waar je zelfstandig aan het werk bent in een wijk in omgeving van Helmond. Natuurlijk kun je altijd je collega’s en wijkverpleegkundige bereiken via de telefoon. Je vindt het belangrijk om naar mogelijkheden en kansen te kijken. Met deze houding stimuleer je de zelfredzaamheid van je cliënten. De kernwaarden van dit thuiszorgteam zijn persoonlijk en zelfstandige thuiszorg die lekker dichtbij is.

Bij WORXX Zorg begeleiden wij jou gedurende het gehele proces. Hierin sta jij altijd centraal en bewaken wij jouw wensen en behoeften. Wij gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking en geven je een sollicitatietraining. We horen vaak van onze zorgtoppers dat zij het zo fijn vinden dat ze zich geheel kunnen richten op de kern, en dat ze zich niet bezig hoeven te houden met de randzaken.

Verzorgende IG of Verpleegkundige omgeving HelmondWij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (verzorgende (IG)/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Marcella: “Ik heb het super naar mijn zin en geen moment spijt van mijn besluit om de zorg in te gaan via Worxx.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.