Fijne werkplek in het midden van het mooie Grave

WORXX Zorg biedt een hele mooie en comfortabele werkplek in het midden van Grave aan. Deze zorginstelling maakt het hier met iedereen samen ‘zo thuis als maar kan’ voor de bewoners. Ben je op zoek naar een leuke locatie met veel faciliteiten in Grave? Dan is dit wat je zoekt!

Deze instelling in Grave bevindt zich op een mooie locatie ‘midden in de stad’. Waar alle bewoners zo zelfstandig wonen als ze maar wensen. Er is een verbinding met elkaar en iedereen, samen wordt ervoor gezorgd dat de bewoners zich thuis voelen.

Je krijgt hier de gelegenheid om zelf je rooster in te delen. Zo krijg je wekelijks een lijst met openstaande diensten toegestuurd. Vervolgens schrijf je jezelf in op de openstaande diensten. Deze diensten krijg je veelal een maand van te voren. Natuurlijk zijn er ook spoed- openstaande diensten, welke je dezelfde dag nog toegestuurd krijgt. Je bent niet verplicht deze diensten te werken. Je geeft geheel zelf aan welke diensten je wel en welke je niet kunt werken. Stel je hebt het bijvoorbeeld de ene week heel erg druk met privé bezigheden (bijvoorbeeld schoolreisje van je dochter, tandartsbezoek, de tuin die geschoefeld moet worden, noem het maar op!) dan kun je je de desbetreffende week uitplannen. Je hoeft die week dan ook niet te werken. Stel dat je je juist verveeld en je wilt graag veel diensten werken, schrijf je je in op zoveel diensten als je maar wil! Het is dus allemaal heel flexibel! Je bent eigen regisseur over je rooster. Hoe fijn is dat!

WORXX Zorg begeleidt jou gedurende het gehele proces en bewaakt jouw wensen en behoeften. Wij gaan bijvoorbeeld samen naar de kennismaking tussen jou en de zorginstelling in Grave.

Wij vragen:Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Grave

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Soumaya: “Binnen enkele dagen had ik een werkplek waar ik mij helemaal in thuis voelde, en nu nog steeds.”

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.