Extra uren maken in april in een leuke zorginstelling in Mill?

Wil je in april extra uren maken? Dat kan! We zijn opzoek naar Helpende (+), Verzorgende (IG) en Verpleegkundigen met passie voor de zorg. Je kan direct aan de slag in Mill en de diensten zijn geheel naar je eigen agenda in te vullen. Voor studenten een ideale vakantiebaan!

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om in de maand december wat extra uren te maken? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!
Contactpersoon: Elles (elles@worxx.nl ) T:0485 311 300

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open.

Heb je nog vragen? Bellen mag altijd T: 0485 311 300, of stuur een mailtje naar elles@worxx.nl

Worxx Zorg: uit de zorg, voor de zorg.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze algemene facebookpagina of de Worxx Zorg facebookpagina.