Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde zorgtopper die wij zoeken?

WORXX Zorg zoekt dé enthousiaste zorgtopper met hart voor de zorg die altijd alles uit zichzelf haalt om de cliënt een topdag te bezorgen! Jij gaat deze leuke uitdaging aan waarbij de kwaliteit in de zorg voorop staat. Ben je daarnaast op zoek naar een flexibele baan? Dan is dit zeker iets voor jou!

Dankzij jou voelen de cliënten zichzelf thuis. Jij ondersteunt ze in het behouden en verbeteren van de gezondheid in een vertrouwde omgeving.
Ben je nou net afgestudeerd of zoek je een bijbaan naast je studie? Zet je de eerste stappen in het werkveld? WORXX Zorg begeleidt jou tijdens het gehele proces en bewaakt jouw wensen en behoefte.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)Enthousiaste en gemotiveerde zorgtopper
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Worxx Zorg biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.