Enthousiaste en zorgzame collega’s gevraagd – Baarlo en omgeving

Zorgzaam, flexibel, betrouwbaar en enthousiast. Omschrijven deze woorden jou, als zorgmedewerker? Dan hebben wij de baan in Baarlo die bij jou past! Worxx Zorg vraagt helpende plussers;   verzorgende IG’ers;   MBO-verpleegkundige;   HBO-verpleegkundige in Baarlo. Als helpende plus ondersteun je de verzorgende IG en ben je vooral bezig met het verzorgen van de ADL. Als Verzorgende IG verzorg je de cliënt aan de hand van het zorgplan. Als MBO of HBO verpleegkundige voer je naast de zorg aan bed of aan huis ook coördinerende taken uit.
In iedere functie moet de cliënt centraal staan. Dit betekent dat je hen bijstaat in alle zorgvragen en ook motiveert om zoveel mogelijk zelfstandig te doen. Door jouw bijdrage genieten zij zo lang mogelijk van de oude dag! Natuurlijk sta je ook de familie te woord en zorg je voor een prettige sfeer op de afdeling of thuis.

Deze vacature staat open in de regio Limburg, zowel intra- als extramuraal. Hierin is jouw voorkeur bepalend! Ook het aantal uren bepaal je zelf. Dit kan variëren van oproepwerk tot 32 uur per week.
De zorginstelling waar je komt te werken heeft een open team van collega’s, die jou graag verwelkomen en bijpraten over de cliënt.

Wij vragen:Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Baarlo

  • Een afgerond zorgdiploma
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Ik werd door Worxx Zorg gebeld en na twee tot drie dagen had Worxx Zorg een werkplek voor mij. Hier heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin. Ze blijven meegaand en ze zijn geïnteresseerd in je behoeften”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.