Direct aan de slag in Kessel!

Voor een zorginstelling in Kessel zijn we op zoek naar enthousiaste Helpende of Verzorgende! Ben jij op zoek naar een leuke baan in Kessel, met prettige collega’s? Vind jij daarnaast werken in kleinschalige woonvormen fijn en kom jij hierin helemaal tot uiting? Dan hebben wij een leuke baan voor jou. Je kunt per direct van start en het aantal uren is in overleg.

Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de cliënt tijdens de belangrijkste zorgmomenten. Hierbij stimuleer je de zelfstandigheid, zodat de cliënt zolang mogelijk zelfstandig activiteiten kan blijven uitvoeren. Dit betekent dat je de cliënt helpt met het aan- en uitkleden, hygiënische verzorging en ondersteuning biedt tijdens de maaltijd. Natuurlijk ondersteun je de cliënt zoveel mogelijk bij de dagelijkse levensbehoefte.

Heb jij?:Direct aan de slag in Kessel

  • Afgeronde zorgopleiding op niveau 2 of verzorgende
  • Gemotiveerd en vrolijk om een nieuwe uitdaging aan te gaan
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Opstap naar een vast contract
  • Aantal uren is in overleg
  • Stipte wekelijkse betaling volgens cao VVT

Heb jij interesse in deze topbaan? Reageer dan snel want voor je het weet is deze top baan vergeven!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Ellen: “Erg vriendelijk en betrokken personeel. Binnen twee dagen had ik een werkplek waar ik me helemaal thuis voelde. Worxx Zorg blijft persoonlijk en betrokken en helpen bij alles op zakelijk gebied. Gemakkelijk en goed bereikbaar. Zeker een aanrader!”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.