Verzorgende IG is de ideale baan!

WORXX Zorg biedt je de mogelijkheid om zelf je ideale baan vorm te geven. Zo heb je de keuze of je komt te werken als Verzorgende IG in de intra- of extramurale zorg.  Beslis zelf over het aantal uren en wat voor soort diensten je gaat werken. Daarnaast wordt je ideale reisafstand en wensen voor doorgroeimogelijkheden in de kennismaking meegenomen.

Geheel naar aanleiding van jouw ervaring en werkwensen bespreken wij de diverse mogelijkheden bij WORXX Zorg met je. WORXX Zorg neemt hiervoor de tijd om tijdens een persoonlijk kennismaking te achterhalen welke werkplek het beste bij jouw wensen en behoeften past. Ook naar je persoonlijkheid wordt gekeken. Wij vinden het ten slotte uiterst belangrijk dat jij je prettig voelt in het team waar je komt te werken.

Wij vragen:Verzorgende IG is de ideale baan

  • Een afgerond zorgdiploma (Helpende +, Verzorgende, Verzorgende IG, Verpleegkundige MBO/ HBO)
  • Recente stage of werkervaring in de zorg
  • Bereidheid tot scholing m.b.t. je bekwaamheid voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen
  • Hart voor de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Een prettige werkomgeving
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren
  • Wekelijkse verloning volgens cao VVT
  • Uitzicht op een vast contract

Van onze medewerkers: Binnen 2 dagen had ik een werkplek waar ik mij helemaal in thuis voelde. Ook toen ik aan het werk was blijven ze persoonlijk betrokken en helpen ze bij alles op het zakelijke gebied (Mevr. van Engelen).

Wil je evenals mevrouw van Engelen de begeleiding van WORXX Zorg ervaren? Neem dan direct contact op met mij.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Worxx Zorg biedt een hele goede service”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.