Collega’s gezocht voor NAH-afdeling Cuijk in een fijn team!
(alle uren zijn bespreekbaar)

Wil je verschil maken in het leven van de zorgbehoevende? Is werken op een NAH-afdeling in Cuijk echt wat voor jou? Vind je het daarnaast prettig om samen te werken in een team van enthousiaste, gemotiveerde en sociale collega’s? Lees dan snel verder..

De NAH-afdeling in Cuijk zoekt een vrolijke aanwinst voor het team. Helpende, verzorgende (IG) en verpleegkundigen zijn allen welkom. Samen met jou willen ze ervoor zorgen dat zorgbehoevende de juiste zorg krijgen en dat jij elke dag weer met plezier naar het werk gaat.

Bij het werken op een NAH-afdeling is géén dag hetzelfde. Op deze afdeling is de zorgzwaarte heel divers. Van zorgbehoevende die nog zelfstandig naar het dorp kunnen tot zorgbehoevende die gekluisterd zijn aan bed. Jij ziet dit als een uitdaging en zorgt ervoor dat elke dag weer een mooie, speciale dag voor de zorgbehoevende wordt! Belangrijk hierin is dat je zelfstandigheid van de zorgbehoevende blijft stimuleren.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Cuijk
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG (of bereid zijn om deze voor aanvang aan te vragen)
  • Een hart voor de zorg

Wij bieden:

  • De mogelijkheid om zelf geheel je uren aan te geven
  • De mogelijkheid om je voorkeur voor soort dienst aan te geven (ochtend, avond, nacht)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de zorgbehoevende centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra- of extramuraal)
  • Verloning volgens CAO VVT

Word je al helemaal enthousiast als je deze vacature voor een zorginstelling in Cuijk leest? Doorloop dan onderstaande stappen en start in een leuk, gezellig en professioneel team in Cuijk.

Solliciteer nu!
Fijn team, fijne afdeling in Cuijk

 Wij helpen je graag met de opstap naar deze mooie baan!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Laura: “Worxx Zorg doet veel moeite om een passende werkplek voor je te vinden”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.