Bijzondere werkplek in het mooie Grave

Ben jij enthousiast, professioneel en zorgzaam? Bekijk dan zeker deze vacature!

Wij zijn opzoek naar zorgkanjers voor de intra- en extramurale zorg in de regio Grave. Natuurlijk vinden we jouw voorkeur erg belangrijk. Zo bepalen we samen hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Je bent dus eigen regisseur over je diensten. Dit varieert van oproepwerk tot 32 uur per week. Ook kun je jouw voorkeur aangeven voor de PG of somatische afdeling. Deze werkzaamheden voer je uit in een leuke zorginstelling. De persoonlijke aandacht voor de cliënt is hier erg belangrijk. Het is een groot, modern en uniek gebouw waar je komt te werken, gelegen in het mooie Grave.

Deze functie staat open voor: Helpende; Verzorgende IG’ers; MBO-Verpleegkundige & HBO Verpleegkundige. In alle functies ben je verantwoordelijk voor een prettige woonsfeer voor de cliënt en motiveer je hen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Je doet dit samen met je collega’s en eventuele vrijwilligers.

Wij vragen:

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)Bijzondere werkplek in Grave
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Ben jij geïnteresseerd om als zorgkanjer te starten in een leuk team? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bel ons eens!

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Joyianio: “Worxx Zorg biedt een hele goede service. Ik werd binnen twee werkdagen al gebeld voor een nieuwe baan. Ik zou Worxx Zorg zeker aanraden bij anderen”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.