Bijbaan of vakantiewerk in de zorg

De zomervakantie komt er weer aan. De tijd waarin je volop geniet van festivals, strandvakanties en activiteiten met je vrienden en vriendinnen. Probleem, hoe bekostig je dit?! Wellicht met een bijbaan of vakantiebaan in de zorg!

Het is voor ons belangrijk dat je vertrouwd kan raken met je werkomgeving en een band creëert met de cliënt. Daarom bieden wij je de opstap naar een vast contract bij de zorginstelling waar je werkt. Je wisselt dus niet van zorginstelling, tenzij je dit zelf wilt.

WORXX Zorg heeft zowel intra- als extramurale functies openstaan. Je komt te werken in een leuk team waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Je stimuleert de zelfstandigheid van de cliënt en begeleid de cliënt bij zijn/haar zorgvragen. Dit doe je door het uitvoeren van de algemene dagelijkse levensbehoeften, mocht je al verder gevorderd zijn voer je ook verpleegtechnische handelingen uit.

Wij vragen:Bijbaan of vakantiewerk in de zorg

  • Een afgerond zorgdiploma of volg je een zorggerelateerde opleiding
  • Recente werkervaring in de zorg (stage of werklocaties)
  • Hart voor de zorg
  • Een VOG

Wij bieden:

  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/extramuraal)
  • Wekelijkse verloning volgens cao VVT
  • Aantal uur is bespreekbaar
  • Opstap naar een vast contract

Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen mag altijd.

T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Jolanda: “Worxx Zorg kijkt echt naar wat jij wil”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

 

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.