Vacature: Accountmanager bij Worxx

Als accountmanager bij Worxx begint je dag met koffie of thee. Vaak gecombineerd met een leuk verhaal van of aan een van je collega’s.

 

Dagstart

Daarna ga je naar je bureau en pak je je dag- en weekplanning erbij en bepaal je wat er op jouw agenda staat en wat je bereikt wilt hebben. Samen met je team steek je de koppen bij elkaar om de dagdoelen te bepalen; welke (potentiele) klanten en kandidaten gaan jullie vandaag blij maken?

Jij vertelt welke aanvragen en plaatsingen je vandaag verwacht te scoren en je collega-recruiters informeert over de beschikbaarheid van kandidaten en uitzendkrachten. In het gesprek ondersteun je elkaar, geef je feedback en motiveer je elkaar. Als laatste stemmen jullie kort nog eventuele aandachtspunten af van lopende klanten en medewerkers en waar de focus over een aantal dagen/weken moet liggen.

 

We gaan ervoor!

Je koffie/thee-quotum zal nog niet zijn bereikt, dus die geef je prioriteit.

Vervolgens zet je je sales-pet op en komt de tijger in je los! Je hebt zin om het netwerk van Worxx verder te vergroten, doelgericht benader je enthousiast en vakkundig potentiële klanten en gaat met hen in gesprek over de plaatsing van die Worxx-vakman en/of een afspraak om hun behoefte verder in kaart te brengen. Stiekem merk je dat je trots bent op jezelf en je team; je koude acquisitie wordt steeds warmer omdat bestaande klanten en klanten-in-wording jou ondertussen kennen en voor jou kiezen. Ook heeft jouw team een poule aan medewerkers die voor door jullie voor Worxx gekozen hebben en blij zijn om jou en je team als contactpersoon te hebben. We zetten alles op alles om die toppers binnen boord te houden!

Aan het einde van de dag/week ga je na of alles is georganiseerd. Het was een hectische week, je sluit af met een boel energie maar niet voordat je een (contactloze) hi-five uit hebt gedeeld aan je collega’s om die eerste, tweede, … plaatsing te vieren die jullie hebben gescoord. Tijd voor de (digitale) vrijmibo!

 

Wat heb je?

 • Afgeronde hbo-opleiding of vergelijkbare werk-/denkniveau,
 • 2-5 jaar werkervaring in de uitzendbranche in een commerciële rol,
 • Affiniteit met en enthousiasme  voor ambachten in de bouw,
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse (en Duitse) taal,
 • Beheersing van een midden- of oost-Europese taal is een pré,
 • Gedrevenheid, passie, zelfspot en zelfvertrouwen.

Wat kun je?

 • Verkoop en relatiebeheer,
 • Resultaatgericht en gestructureerd werken,
 • Prioriteren; Belangrijk maken wat belangrijk is,
 • Plannen en organiseren,
 • Toepassen van situationele communicatiestijlen en verkooptechnieken,
 • Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en het beste in je collega’s naar boven halen!

 

In het kort over WORXX

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met hart voor ons vak. Opgericht in 2007 in Beers (NB) en sinds 2013 onderverdeelt in twee disciplines; WORXX Bouw en Bodi Zorgt. In deze sectoren, staan wij voor onze collega’s (uitzendkrachten) en snappen wij hun vak.  Neem eens een kijkje op de facebook van Worxx en Bodi Zorgt

 

Interesse? Solliciteer dan snel!

Je kunt je sollicitatie richten aan Karel Cremers (karel@worxx.nl). Graag zien wij je motivatiebrief en CV tegemoet! Neem ook gerust eens een kijkje op Facebook.

Bij vragen kun je altijd even bellen op 0485- 350380.