16 uur werken in een gezellige en sfeervolle zorginstelling in Sint Anthonis

Deze mooie, gezellige en sfeervolle zorginstelling in Sint Anthonis, is op zoek naar een enthousiaste en goede helpende. De zorginstelling kenmerkt zich door haar huiselijke sfeer, waar activiteiten zoals bingo, spelletjes en themadagen de orde van de dag zijn. Verder is er voor de bewoners de gelegenheid om zich te bewegen in het groene park en kunnen zij de prachtige dieren aanschouwen.

Voor deze sfeervolle zorginstelling in Sint Anthonis zijn wij op zoek naar een helpende. Ben jij enthousiast, professioneel en zorgzaam? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Bij deze mooie baan ben je verantwoordelijk voor een prettige woonsfeer . De persoonlijke aandacht voor de cliënt tijdens je werkzaamheden in Sint Anthonis is erg belangrijk. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zoveel als mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt stimuleert. Je doet dit samen met je collega’s en eventuele vrijwilligers. De functie staat open voor helpende.

Natuurlijk vinden we jouw wensen en behoeften als helpende erg belangrijk. De zorginstelling is opzoek naar een helpende die 16 uur kan werken in Sint Anthonis. Daarnaast geef je jouw voorkeur aan voor een PG of somatische afdeling en diensten.

Wij vragen:Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige in Sint Anthonis

  • Een afgerond zorgdiploma (helpende/ verzorgende IG/ verpleegkundige)
  • Recente werkervaring in de zorg
  • Een VOG
  • Hart voor de zorg

Wij bieden:

  • Mogelijkheid op een vast contract
  • Leuke werkzaamheden in de ouderenzorg, waarbij de cliënt centraal staat
  • Invulling n.a.v. jouw voorkeuren (aantal uren, intra-/ of extramuraal)

Word je helemaal enthousiast van deze werkplek en zie jij jezelf als helpende hier meteen aan de slag gaan? Neem dan zeker contact met ons op.

 T: 0485 311 300 E: Elles (Elles@worxx.nl)

Aldus een citaat van zorgkracht Carmen: “Worxx Zorg blijft meegaand en ze zijn geïnteresseerd in je behoeften”.

Benieuwd naar hoe de huidige medewerkers Worxx Zorg ervaren? Kijk dan op onze Worxx Zorg Facebookpagina.

Uit de zorg, voor de zorg: dat is WORXX Zorg. Wij hebben ervaring in de zorg, weten wat er speelt en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. WORXX Zorg ondersteunt zorginstellingen in Zuid-Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierin vinden we persoonlijk contact erg belangrijk! Dit betekent dat we je graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en altijd mee gaan tijdens het kennismakingsgesprek bij de zorginstelling. Zo houden wij de lijnen kort en de communicatie open. Heb je nog vragen? Bellen mag altijd, of stuur een mailtje.